KONYA / SELÇUKLU - Şerife Akkanat İlkokulu

Eyl

İlköğretim Haftasını öğrencilerimizin okuduğu şiirler, özlü sözler ve alfabemiz adlı müzik eşliğinde yapılan balon gösterisiyle kutladık. Balon gösterisi için 1-A ve 2-E sınıfı öğrencilerimize ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Eyl

Rehberlik Servisimiz tarafından 1. sınıf öğrencilerimizin oryantasyon süreci için veli seminerleri yapıldı. Yine rehberlik servisimiz tarafından hazırlanan broşür elektronik ortamda velilerimizle paylaşıldı.

Eyl

07.09.2223 tarihinde Çarşamba günü okul rehberlik servisince tüm öğretmenlerimize "Eğitim Ortamlarında Dijitalleşmenin Sosyal ve Psikolojik Etkileri" konusunda bilgi verildi. Bilgilendirme sonrasında bu konu ile ilgili okul düzeyinde yapılması gereken çalışmaların ve alınabilecek önlemlerin neler olabileceği ile ilgili bilgi alış verişinde bulunuldu.

Nis

Okulumuz Müdür Yardımcısı Tuba AKYOL tarafından yürütülen Sürdürülebilir Yaşam e twinning projesinde proje ortaklarının katılımıyla "BAYAT EKMEK TARİFLERİ" kitabı hazırlandı.

Öğrencilerin ortak ürünü olan bu kitap İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan KAYACILAR' a projede görev alan öğrenciler tarafından hediye edildi.

Proje hakkında öğrencilerden bilgi alan Sayın KAYACILAR, bu tarz projelerin öğrenciler üzerinde olumlu etkisinden söz etti. Öğrencilerimize teşekkür hediyeleri vererek bizleri onurlandırdı.

Mrt

Okulumuz Müdür Yardımcısı Tuba AKYOL koordinesinde " SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAM" e twinning projesine başlıyoruz.

"15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI" gazetemiz çıktı.